Vor den Eichen

 • € 485.500 k.k.
 • Willingen
 • 3
 • 110m²
OM101529-4620-Vor-den-Eichen,-Willingen-179971279

Omschrijving

Voor iedereen die op zoek is naar iets unieks en wat binnen afzienbare tijd te bereiken is, is Willingen de perfecte plek in het Sauerland. Met name de coronacrisis heeft ons duidelijk gemaakt dat onze eisen en verlangens in de toekomst sterk zullen veranderen en dat de regionale focus zeker weer in beeld zal komen. De originaliteit van het Willinger Hoppecketal gecombineerd met het Willinger skigebied maken deze bijzondere locatie het gehele jaar door aantrekkelijk voor iedereen. Met een diversiteit aan uitstekende en gevarieerde wandelpaden, mountainbikeroutes en andere vrijetijdsopties biedt Willingen voor elk wat wils.

Er worden in totaal 8 vrijstaande huizen gebouwd met elk 3 tot 5 appartementen. Inmiddels zijn de eerste huizen opgeleverd en bewoond. Dit appartement heeft een eigen carport. Er wordt een gezamenlijk parkeerterrein gerealiseerd waar een extra auto/voertuig geparkeerd kan worden.
Alle appartementen hebben een eigen kelderberging met een gezamenlijke ski ruimte en eigen fietsenberging op straatniveau.

Het souterrain en het tuinniveau zullen worden gebouwd in een conventionele solide constructie van gewapend beton en kalkzandstenen. De verdiepingen boven het tuinniveau zullen worden opgetrokken in houtskeletbouw door een lokaal houtbouwbedrijf uit het Sauerland.

Ieder huis wordt voorzien van een centrale technische ruimte van waaruit het gas en de blokverwarming geleverd wordt aan ieder individueel appartement. Samen met de geplande constructie, zonder verdere technische maatregelen zoals zonnepanelen, komt het gebouw in aanmerking voor een KfW 55-norm.

De individuele huizen zijn via een zogenaamd lokaal warmtenet aangesloten op de verwarmingscentrale in woning 6, van hieruit wordt de verwarming / warmwater- en koudwatervoorziening via individuele centrale huisstations geregeld. Ieder huis heeft slechts één warmte / koud water- en elektriciteitsmeter nodig, wat in de praktijk zeer goed is gebleken met betrekking tot de facturering. De exploitant van het verwarmingssysteem is EWF GmbH (Stadtwerke).

Koop-/aannemingsovereenkomst en notariële akten

De koop-/aannemingsovereenkomst heeft betrekking op de aankoop van de grond en de aankoop van het appartementsrecht. Deze word gesloten tussen de koper en de ontwikkelaar VdE-Willingen GmbH. Nadat alle partijen de overeenkomst hebben ondertekend, ontvangen alle partijen en de notaris een exemplaar. De notaris zorgt voor het opmaken en passeren van de leveringsakte. Zodra de levering kan plaatsvinden, ontvangt u van de notaris een uitnodiging. Na het onderteken van de leveringsakte ontvangt u hiervan een exemplaar.

Garantie
De garantie bedraagt 5 jaren volgens BGB voor werken verricht aan het bouwwerk en één jaar voor werk aan de bouwgrond. Deze garantietermijn gaat lopen vanaf de datum van de sleuteloverdracht tijdens de oplevering.

Koopsom
Bij de koopsom van het appartement, zijn de volgende kosten inbegrepen:
1. de grondkosten
2. bouw- en installatiekosten
3. aansluitkosten voor gas, elektriciteit, water en riolering
4. honorarium architect, constructeur en andere adviseurs
5. makelaarscourtage en verkoopkosten
6. de bouwleges
7. 19% B.T.W.
8. kosten voor de 5 jaar garantie
9. badkamer(s)
10. vloer- en wandafwerking

Kosten die niet zijn inbegrepen:
1. overdrachtsbelasting
2. notariële overdrachtskosten
3. servicekosten
4. keuken

De met u in de koop-/aannemingsovereenkomst overeengekomen totale koopsom staat vast met uitzondering van eventuele wijzigingen in het B.T.W.-tarief. Stijgingen in loon- en materiaalkosten tijdens de bouw zijn voor rekening van de aannemer.

Toon meer Toon minder

Kenmerken

 • Vraagprijs € 485.500 k.k.
 • Status Beschikbaar
 • Aanvaarding In overleg
 • Soort bouw Appartement
 • Bouwjaar 2024
 • Soort dak Zadeldak
 • Woonoppervlakte 110 m2
 • Inhoud 330 m3
 • Aantal kamers 3
 • Aantal badkamers 1
 • Aantal woonlagen 1 woonlagen
 • Isolatie Volledig geisoleerd
 • Parkeerfaciliteiten Op afgesloten terrein
 • Garage Carport, parkeerplaats
meer kenmerken lees minder

Het huis in beeld

Plattegrond

Anouk 2

Vind u een persoonlijke afspraak prettiger?

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij aan- of verkoop? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies van een specialist? De koffie staat klaar!

Deel dit item

Een bezichtiging inplannen

Realworks koppeling. Formulier voor contactaanvragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Een afspraak plannen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit item