Ook in de regio Noordoost-Twente staat de woningmarkt voor uitdagende keuzes en doorlopende veranderingen. Dan mag tijd geen rol spelen. Wij zijn ervan overtuigd dat een extra investering in aandacht, voor u én voor uw huis, altijd resulteert in een aangename ervaring en een beter resultaat. Maak kennis met 40 jaar lokale marktkennis en puur ambassadeurschap voor de prachtige omgeving waarin wij werken en wonen.

ONZE MENSEN

Actief, betrokken en mensgericht

DSC09978-Enhanced-NR-Edit

Frank
Morskieft

DSC09930-Enhanced-NR-Edit

Bert
Lenderink

DSC09729-Enhanced-NR-Edit

Anouk
Zwiers

DSC09866-DRUK – Lotte Nieuw

Lotte
Boomkamp

DSC09768-Enhanced-NR-Edit

Myrthe
Scholten
Linde

Specialist in de lokale markt

Onze deur staat altijd open voor een goed gesprek en deskundig advies

01

Een luisterend oor

Voor ons betekent ervaring vooral de gave om goed te kunnen luisteren. Uw wensen en uw persoonlijke situatie zijn voor ons heel belangrijk.

02

Al 5 jaar toonaangevend

In de afgelopen 5 jaar waren wij de best presterende makelaar in Noordoost-Twente voor wat betreft doorlooptijd en verkoopprijs.

03

Goed samenwerken

Als klein en hecht team verstaan we de kunst van ‘elkaar versterken’. We delen iedere uitdaging, ieder huis en iedere zoektocht met elkaar.

woningfotografie_topr_Stobbenkamp_9_Ootmarsum_Morskieft_De_Twentsche_Makelaar_21

Liefde voor het buitenleven

Wonen in Noordoost-Twente maakt gelukkig. Als specialist in de lokale markt raken we niet uitgepraat over het sprookjesachtige landschap, de rustieke boerderijen en karakteristieke huizen. Heeft u net als wij liefde voor het buitenleven en zoekt u een makelaar die dezelfde aandacht voor uw huis heeft als uzelf? Laten we gauw kennismaken. En kijkt u ook eens op onze pagina over landelijk wonen.

Een afspraak plannen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit item