Goed uw huis verkopen begint met goed luisteren. Luisteren naar de verhalen en herinneringen die u heeft bij uw huis, maar vooral goed luisteren naar de wensen die u heeft rondom de verkoop. Wilt u een vlotte verkoop, de maximale opbrengst of liever in stilte en discretie? En wilt u volledig ontzorgd worden of graag bij iedere stap betrokken worden? En de koper, mag dat iedereen zijn met een waardig bod of toch liever iemand die zich nauw verbonden voelt met de regio?

Rossumerstraat2aAgelo09

Sterk verkopen
met een beproefd
verkoopplan  

Natuurlijk wilt u de hoogste verkoopprijs uit de markt halen. U heeft uw vizier al lang gericht op uw volgende stap. Dan is het fijn dat een mooie verkoop daar een extra bijdrage aan kan leveren. Bij Morskieft geloven we sterk dat tijd en aandacht het verschil maken. In de voorbereiding, de presentatie én de begeleiding van potentiële kopers. Laat dat maar aan ons over!

01

Lokale marktkennis

Met een schat aan ervaring, uitstekende marktkennis en een groot regionaal netwerk, kennen we Noordoost-Twente als geen ander. Doe er uw voordeel mee!

02

Beproefd verkoopplan

Cijfers van de NVM laten zien dat een sterke verkoopstrategie loont; wij verkopen uw huis sneller én tegen een hogere opbrengst. Daar kunt u mee verder!

03

Versterkt met data

Een goede vraagprijs is essentieel voor een succesvolle verkoop. Daarbij spelen ervaring en lokale marktkennis een belangrijke rol, maar is de data onmisbaar.

40+ jaar gezamenlijke marktkennis
1.000+ uitgedeelde verkoopmagazines in 2023
5 gepassioneerde specialisten
Gratis waardecheck

Benieuwd naar de waarde van uw huis?

Huis verkopen

Een vlotte verkoop in 7 stappen

01

Intake en kennismaking

Een verkoop start bij Morskieft altijd met een persoonlijke kennismaking bij u thuis. Zo leren we u het beste kennen en kunnen we direct kijken naar de staat van het huis. We komen goed beslagen ten ijs en hebben al het nodige voorwerk gedaan om het huis goed te kunnen beoordelen.

02

Het verkoopgesprek

Daarvoor nodigen we u graag uit op ons kantoor. Zo kunnen we u goed laten zien wie Morskieft is, hoe we werken en hoe de overeenkomst eruit ziet. Tijdens dit gesprek laten we u het uitgewerkte verkoopplan zien inclusief onze advies vraagprijs.

03

Voorbereiding verkoop

Als de overeenkomst is getekend, gaan we gelijk van start met de voorbereidingen. Dat betekent o.a:

  • Een Move account aanmaken
  • Het energielabel aanvragen
  • Een financiële check conform de WWft
  • Intake met onze persoonlijke stylistes
  • Fotografie, video, inmeten en plattegronden

 

04

De presentatie

Op basis van onze lokale marktkennis, ervaring en data van de NVM hebben we de doelgroep voor uw huis scherp in beeld. Door het schrijven van een wervende verkooptekst, een fraaie fotoselectie en een mix van de juiste digitale kanalen, zorgen we dat het huis de exposure krijgt die het verdient.

05

Start verkoop

Dat begint natuurlijk met een symbolisch bord in de tuin. Vervolgens wordt het huis aangemeld en verspreid via Funda, social media en onze eigen etalage in Ootmarsum en Oldenzaal. En natuurlijk vergeten we ons eigen zoekersnetwerk niet.

06

De bezichtigingen

Grote kans – zeker gezien de huidige marktcondities – dat de aandacht voor uw huis groot is. De bezichtigingen zijn voor ons en u enorm belangrijk. We reserveren altijd ruim voldoende tijd voor de bezichtiging. Uitsluitend volledig gecertificeerde makelaars, te weten Bert of Frank, leiden bezoekers persoonlijk rond en delen transparant alle informatie over het huis. Als verkoper ontvangt u, na de bezichtiging, een uitgebreide terugkoppeling en bespreken we samen welke verkoopprocedure het beste past bij de getoonde interesse.

07

De verkoop

Als er biedingen binnenkomen, kijken we samen naar de beste koper. Dat gaat natuurlijk over de prijs, maar ook aanvullende voorwaarden spelen een belangrijke rol. Na een akkoord met de koper, maken we een koopovereenkomst op en begeleiden we u bij de oplevering en overdracht bij de notaris.

Bij Morskieft houdt onze dienstverlening niet op bij de overdracht van het huis. Wij blijven graag betrokken en beschikbaar voor eventuele vragen of advies, ook na de verkoop.

HetHofbosch15Ootmarsum04
Onze klanten aan het woord

Een zeer prettig contact met alle medewerkers van de makelaardij. Deskundig advies. Komen afspraken na. Altijd bereikbaar. Houden je tijdens het verkoopproces goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Ook eerdere ervaringen met Morskieft De Twentsche Makelaar waren heel fijn.

Dhr. & mevr. Korving Het Hofbosch 15
Lomanskamp50Beuningen04
Onze klanten aan het woord

Erg fijn contact, deskundig en denken goed mee! Professioneel en betrokken, wij zouden bij een volgende verkoop Morskieft De Twentsche Makelaar zeker weer benaderen.

Dhr. & mevr. van der Heijden Lomanskamp 50
Vijverstraat16Ootmarsum04
Onze klanten aan het woord

Uitstekende makelaar met gedegen marktkennis. Communicatie was helder, vlot & soepel. Houdt goed rekening met wensen van klant, begeleiding tijdens verkoopproces was uitstekend. Handelt doortastend wanneer de situatie hierom vraagt. Wij kunnen Morskieft De Twentsche Makelaar dan ook ten zeerste aanbevelen.

Dhr. Meijer Vijverstraat 16
DSC00394

Wat zijn uw wensen bij de verkoop van uw huis?

Graag maken we persoonlijk kennis om een passend verkoopplan te maken.

Een afspraak plannen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit item