In de zoektocht naar een huis zijn er een aantal zaken waar u grip op heeft: of het huis in de smaak valt en wat het u waard is. Succesvol aankopen vraagt echter om veel meer specialistische kennis en middelen. Bert en Frank hebben gezamenlijk 40 jaar aankoopervaring in Noordoost-Twente en kunnen u uitstekend adviseren over de bouwkundige staat van het huis, de mogelijkheden tot verduurzamen en het plaatsen van een krachtig bod.

DSC00496

De juiste keuzes
maken zonder emotie

In de zoektocht naar een huis kunnen emoties al gauw de overhand krijgen. Enthousiasme, blijdschap, verliefdheid. Dat begrijpen we goed. Het zorgt er echter ook voor dat mensen soms onverantwoorde keuzes maken. Als aankoopmakelaar verschaffen we u een sterke uitgangspositie, wordt u volledig ontzorgt en kunt u met een goed gevoel terugkijken op het gehele aankoopproces.

01

Altijd de eerste

Als koper krijgt u direct toegang tot woningen die net zijn aangemeld. Dat is eerder dan Funda.

02

Een groot netwerk

Kopen en verkopen is voor ons ook netwerken. Als woningzoeker heeft u bij ons een streepje voor.

03

Vertrouwd adviseur

Grote bedragen vragen om eerlijk en betrouwbaar advies. Wij denken altijd in kansen en mogelijkheden.

40+ jaar gezamenlijke marktkennis
1.000+ gerichte zoekopdrachten
5 gepassioneerde specialisten
Gratis zoekopdracht

Als zoeker profiteren van ons netwerk in Noordoost-Twente?

Sterk aankopen

Succesvol aankopen in 5 stappen

01

Woonwensen bespreken

Een aankoop start bij Morskieft altijd met een persoonlijke kennismaking. We nodigen u van harte uit op de koffie om uw woonwensen kenbaar te maken en de juiste voorbereidingen te treffen. We bespreken o.a. waar u wilt wonen, wat uw praktische wensen zijn (woonoppervlakte, slaapkamers, tuin, etc.) en wat uw financiële mogelijkheden zijn.

02

De zoektocht

De zoektocht bestaat bij Morskieft uit twee stromen: 1. de toegang die we u geven tot Move.nl, waarmee u passend aanbod direct ontvangt als het huis wordt aangemeld. En 2. ons netwerk met verkopers, waarin we altijd proberen een passende match te maken.

03

Samen bezichtigen

Heeft u een huis gezien dat u graag wilt bezichtigen? Dan maken we direct een afspraak voor u met de verkopend makelaar. We doen alvast de nodige research naar de historie van het pand en kijken tijdens de bezichtiging kritisch mee naar o.a. de bouwkundige staat en eventuele verduurzamingsmogelijkheden.

04

De aankoop

Hebben we een huis gevonden waar u voor wilt gaan? Dan kijken we goed naar de wensen van de verkopende partij en plaatsen we een sterk bod dat zowel qua prijs als qua voorwaarden goed aansluit.

05

De afronding

Aankoop geslaagd? Fantastisch! We helpen u bij het tekenen van de koopovereenkomst en het uitvoeren van een eventuele bouwkundige keuring. Ook bij de officiële inspectie en overdracht bij de notaris kunt u rekenen op ons scherpe oog en betrokken ondersteuning.

161150605
Onze klanten aan het woord

Ik heb Morskieft ingehuurd om een bod uit te brengen op een boerderij die te koop stond. Mede door de ervaring van hen, heeft dit geleidt tot de aankoop van deze boerderij. Ze hebben ons gewezen op de risico’s en mogelijkheden van deze plek. Ook na de gunning hebben ze alles tot in de puntjes begeleid, tot en met de ondertekening bij de notaris. Over de kosten is duidelijk gecommuniceerd en de samenwerking was bijzonder prettig. Morskieft als aankoopmakelaar is zeer goed bevallen.

Dhr. Kuipers Denekamperstraat 6, De Lutte
DSC00187

Is het tijd voor een
aankoopmakelaar?

In een vrijblijvende eerste kennismaking vertellen we u graag meer over onze werkwijze en meerwaarde.

Een afspraak plannen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit item