Veel huizenbezitters zijn benieuwd naar de waarde van hun huis. Hiervoor kunt u natuurlijk een taxatie laten uitvoeren, maar dat is lang niet altijd nodig. Bovendien zijn er aan een taxatie kosten verbonden. Indien u, niet voor officiële doeleinden, toch graag de verwachte verkoopopbrengst van uw huis wilt weten, bieden wij de mogelijkheid voor een gratis waardebepaling.

DSC00484

De verwachte verkoopopbrengst, die krijgt u van ons

Bij een waardebepaling komt één van onze makelaars bij u op bezoek voor een woningopname. We bekijken uw huis, stellen de verwachte verkoopopbrengst vast en geven u alle benodigde informatie en advies die u nodig heeft om goed te kunnen inschatten of dit het juiste moment is voor de verkoop van uw huis. Morskieft De Twentsche Makelaar biedt u deze service geheel kosteloos aan.

01

Lokale marktkennis

Met ruim 40 jaar marktkennis en een groot regionaal netwerk, kennen we Noordoost-Twente als geen ander. Doe er uw voordeel mee!

02

Beproefd verkoopplan

Cijfers van het NVM laten zien dat een sterke verkoopstrategie loont; onze makelaars verkopen uw huis sneller en tegen een hogere opbrengst.

03

Eerste kennismaking

Een gratis waardepaling is een mooie aanleiding voor een vrijblijvende eerste kennismaking met onze makelaars. We helpen u graag verder!

avondfotografie_topr_Poolboer_16_Ootmarsum_Morskieft_De_Twentsche _01

Vraag direct een gratis
waardebepaling aan    

Overweegt u een verkoop, maar twijfelt u of dit het juiste moment? Een gratis waardepaling geeft u de inzichten die u nodig heeft.

Een afspraak plannen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit item