Plan Twents Gastenhoes - Morskieft Makelaars
N100008-5781-,-Ootmarsum-188207893

Omschrijving

De transformatie van hotel-restaurant Het Twents Gastenhoes naar een plek om te wonen is de jongste stap in de rijke historie van deze locatie. Van stadsweide naar boerderij, van klein café naar hotel-restaurant en dan nu van vakantieverblijf naar comfortabel en toekomstgericht wonen. Alle appartementen in Bosch Hook en De Stadsmars worden gerealiseerd met hoogwaardige materialen en van alle gemakken voorzien. Dankzij energielabel A+++ woont u in een comfortabel én energiezuinig appartement. Naast duurzame voorzieningen, zoals zonnepanelen en een warmtepomp, wordt ook in de gemeenschappelijke tuin gekozen voor een duurzame inrichting met een speciale waterberging. Vanuit uw appartement heeft u zicht op deze groene oase. En heeft u een appartement op de tweede verdieping, dan kijkt u mooi weg over het landschap van Noordoost Twente. Dankzij de lift zijn beide complexen goed toegankelijk. Uw auto parkeert u op uw eigen parkeerplaats. Woont u in het penthouse, dan heeft u zelfs twee toegewezen parkeerplaatsen. Aansluitend aan het complex Bosch Hook vindt u uw eigen berging. Hier kunt u veilig uw elektrische fiets stallen of bijvoorbeeld uw golfspullen bewaren.

Bosch Hook
Zoekt u een tweelaags appartement of heeft u de voorkeur voor een gelijkvloers appartement? In het complex Bosch Hook realiseren we vier comfortabele appartementen van twee verdiepingen met daarboven twee ruime appartementen van circa 84 m2. Appartementen Bosch Hook Aan de zuidkant van Bosch Hook betreedt u het appartement en komt in een ruime hal met garderobe en toiletruimte. Hier vindt u ook de trap naar uw slaapkamer in het souterrain. De hal leidt u naar de ruime living met open keuken, eetkamer en balkon. Het terrein waarop het complex Bosch Hook wordt gerealiseerd is licht glooiend. Daardoor heeft u aansluitend aan uw slaapkamer in het souterrain een heerlijk terras dat uitkijkt over de gemeenschappelijke tuin. Op dezelfde verdieping zijn ook uw badkamer en een praktische bergruimte. Met de lift of de trap bereikt u de appartementen op de eerste verdieping. Wat opvalt zijn de grote ramen in de royale living met open keuken en eetkamer. Het licht valt vrij naar binnen wat zorgt voor een ruimtelijke beleving die wordt doorgezet met het fijne balkon en het vrije uitzicht. Elk appartement heeft twee slaapkamers en een handige bergruimte voor bijvoorbeeld uw wasmachine.

De Stadsmars

Je voelt de rust en stilte van de glooiende natuur om je heen. Toch heb je de levendige dynamiek van Ootmarsum vlakbij als je in appartementencomplex De Stadsmars woont. Kies voor een van de acht ruime appartementen of het zeer royale penthouse.

Appartementen
Uw voordeur naar uw appartement bevindt zich aan de westzijde van De Stadmars. Bij binnenkomst in de living valt direct de grote raampartij op. Wat een licht en ruimte. Vanuit de eetkamer wandelt u gemakkelijk het terras op. Hier geniet u in privacy. Alle appartementen beschikken over een ruime slaapkamer en een tweede slaap- of werkkamer. De appartementen van circa 90 m2 hebben elk hun eigen indeling. Welke indeling spreekt u aan?

Het penthouse
Zoekt u net wat meer luxe? Houdt u van lang genieten op het terras ook als het iets minder goed weer is? Vanaf het deels overkapte dakterras van het penthouse heeft u prachtig uitzicht over het Twentse landschap. Dit royale penthouse van maar liefst 200 m² biedt u een luxe slaapkamer met badkamer en suite voor het echte hotelgevoel thuis. Daarnaast heeft u nog twee slaap-werkkamers, een extra badkamer en praktische bergruimten. Volop ruimte om te genieten dus.

Toon meer Toon minder

Kenmerken

  • Koopsom € 325.000,- t/m € 1.200.000,- v.o.n.
  • Status Beschikbaar
meer kenmerken lees minder

Het huis in beeld

Plattegrond

Anouk 2

Vind u een persoonlijke afspraak prettiger?

Wilt u meer weten over onze werkwijze bij aan- of verkoop? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies van een specialist? De koffie staat klaar!

Deel dit item

Een bezichtiging inplannen

Realworks koppeling. Formulier voor contactaanvragen.

"*" geeft vereiste velden aan

Een afspraak plannen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Deel dit item