Stille verkoop

Waarom stille verkoop?

Soms is het wenselijk om de verkoop van een woning “stil” te houden i.v.m. discretie of een andere reden. Een eigenaar wil zijn huis in dat geval wel verkopen, maar wil niet dat iedereen dit kan zien. In zo’n geval kan de woning verkocht worden via een stille verkoop.

Met de bewoners is afgesproken dat wanneer het huis past in het zoekprofiel van een mogelijke koper, men open staat voor een bezichtiging en een eventuele bieding. De kans is groot dat ook uw ideale huis wel te koop maar niet bekend is.

Hieronder treft u een overzicht aan van deze woningen in stille verkoop:

 

OOTMARSUM

Wie wordt straks de gelukkige en trotse bewoner van deze van A tot Z gerenoveerde en uitgebouwde half vrijstaande woning op ruime kavel met garage en carport?

Afgelopen jaar is de woning en tuin grondig aangepakt waarbij kosten noch moeite zijn gespaard om het tot een fantastisch geheel te krijgen. Elke vertrek en werkelijk iedere hoek is onder handen genomen. Zo is bijna de gehele begane grond v.v. vloerverwarming en is de woning aan de achterzijde over de volle breedte uitgebouwd waardoor er een woonkeuken is ontstaan van maar liefst 33 m2. Uiteraard is ook een nieuwe keuken geplaatst met luxe inbouwapparatuur. Ook het toilet en de badkamer zijn in zijn geheel vervangen. Verder is de woning van voordeur tot aan de kozijnen op de eerste verdieping vernieuwd. Kortom; hier geldt, meubels erin en wonen maar! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Morskieft 0541 350931.

TILLIGTE

Op ruime kavel gelegen uitgebouwde, stijlvolle, karakteristieke vrijstaande woning met grote schuur van ca. 78 m2, diepe achtertuin grenzend aan de weilanden, ondergrond en aanhorigheden. Een optimaal gevoel van vrijheid en privacy ervaar je hier.

Tilligte is een kleine plaats gelegen tussen Ootmarsum en Denekamp en heeft een sterk en bruisend verenigingsleven met voor elk wat wils. Ook de dagelijkse basisvoorzieningen, basisschool en sporthal/velden zijn hier aanwezig.

De woning is traditioneel gebouwd en in spouw opgetrokken met stenen gevel, houten kozijnen met gedeeltelijk draai/kiep ramen, rolluiken en pannen dakbedekking. De vloeren zijn overwegend van beton. Het woonhuis is v.v. dakisolatie en merendeels isolerende beglazing. De woning heeft fraaie details zoals een handvorm gevelsteen, glas-in-lood ramen, een landelijke keuken, paneeldeuren met neutjes en emaille lambrisering. Verwarming en warm water gaat via een HR combi ketel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Morskieft 0541 350931.