Verkoopmakelaar

Woningen verkopen? Daar ligt onze passie en ambitie.

Als u uw woning wilt verkopen, dan wilt u toch een makelaar die zich optimaal voor u inzet, gedreven is en uw woning verkoopt tegen de beste prijs?

Een woning te koop zetten is niet zo moeilijk, verkopen wel . Elk huis is uniek en vergt een eigen, speciale benadering. Voor een succesvolle verkoop is o.a. een juiste vraagprijs van het allergrootste belang.  Onderzoek van de NVM toont aan dat een juiste vraagprijs loont. Wie te hoog inzet, loopt het risico om later alsnog de prijs aan te moeten passen met uiteindelijk een lagere opbrengst tot gevolg.

En u wilt als verkoper toch de beste prijs voor uw woning? Daarbij hoort dan ook de allerbeste presentatie. Bij verkoop wordt het huis een “product” wat optimaal gepresenteerd moet worden. We werken louter samen met professionals zoals een gecertificeerde verkoopstylist en een fotograaf met de beste apparatuur voor een optimaal resultaat.

Hoe maakt u geen valse start?
Voor een juiste waardebepaling en succesvolle verkoop kan Morskieft De Twentsche Makelaar u behulpzaam zijn. Wij kunnen putten uit een enorme database van recente transacties en hebben een zeer groot zoekersbestand. We hebben de expertise en passie in huis en kennen de lokale onroerend goed markt als geen ander. Aan u de keus.

Wilt u meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons aan. De koffie staat klaar!