Waarom Morskieft?

U wilt uw huis verkopen, een huis aankopen, verhuren, huren of laten taxeren? Maar u weet niet hoe en waar u moet beginnen?

Frank Morskieft en Lotte Boomkamp hebben in 2002 het kantoor opgericht. Frank en Lotte zijn samen Morskieft De Twentsche Makelaar.

Sinds de oprichting zijn we continue bezig om de belangen van onze opdrachtgevers naar volle tevredenheid te behartigen. We zijn niet het grootste kantoor en dat heeft zo zijn voordelen voor u.

Uit onderzoek van de NVM blijkt dan in de periode van juli 2014 tot en met juli 2015 ons kantoor de kortste doorlooptijd heeft tegen de beste verkoopprijs in de gemeente Dinkelland. De gemiddelde verkooptijd in die periode bedraagt 309 dagen, bij Morskieft De Twentsche Makelaar slechts 174 dagen.

Hoe kan dit? We zijn een klein, specialistisch en onafhankelijk makelaarskantoor met korte lijnen. U hebt altijd met dezelfde personen te maken. We hebben lol in ons vak en gaan ervoor! Daarnaast een uitgebreid zoekersbestand,  een eerlijk verhaal en Twentsche nuchterheid.
Kiest u voor ons, dan kiest u voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.

Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, NVM en VastgoedCert gecertificeerd.

Bel ons gerust op 0541 350931, kom aan op ons kantoor of mail naar info@morskieftmakelaar.nl