Ootmarsum
Palthestraat 19
Prijs op aanvraag
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Prijs
op aanvraag
In verkoop sinds
25 september 2019
Status
Verkocht bij inschrijving
Ligging
Woonopp.
95 m2
​Kavel opp.
340 m2
Inhoud
461 m3
Aantal kamers
3
Aantal kamers
5
Energie label
C
Woonstijl
Sfeervol wonen
Huis voor gezinnen
Woonklaar
Frank Morskieft
NVM Makelaar
Neem contact op
deel dit huis via

Download Brochure

VRIJWILLIGE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING.

Een heerlijk licht, modern en gezellig huis. Gelegen op steenworp afstand van het historische stadscentrum en het prachtige buitengebied. Dat is kort samengevat de Palthestraat 19 te Ootmarsum.

Vanaf 2015 is het huis flink gerenoveerd en gemoderniseerd waarbij o.a. (zie brochure) alle leidingen, riolering, bedrading en meterkast zijn vernieuwd. Het dak is na geïsoleerd, de keuken is vernieuwd, de vloer op de begane grond, welke is v.v. isolatie en vloerverwarming, alsook alle binnendeuren, het stucwerk en nieuw dubbel glas op de eerste verdieping. Ook de tuin is opnieuw aangelegd.

Het huis heeft de beschikking over een royale woonkeuken, kamer en suite, drie keurige slaapkamers, een compacte badkamer, ruime garage met oprit en een zonnige, op het zuidwesten, gelegen tuin met fruit- en vijgenbomen.

Bouwjaar: ca. 1965 Inhoud: ca. 461 m3 woonopp.: ca. 95 m2 Kavel: 340 m2

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree met hal, meterkast en kelder, ruime woonkeuken met U-vormige keukenopstelling v.v. Smeg fornuis met 6 pits gaskookplaat en drie ovens, vaatwasser en koelkast, tuindeuren naar terras en houtkachel, kamer en suite, hal met toilet, ruime berging/bijkeuken met aansluitingen voor witgoed, aansluitend de garage v.v. water en elektra.

1e Verdieping: via fraaie bordestrap te bereiken overloop, drie slaapkamers allen met vaste kasten en badkamer met douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping: via vlizotrap te bereiken na geïsoleerde bergzolder met HR combi ketel.

Bijgebouw:
- aangebouwde garage v.v. water en elektra.

Om het huis te bezichtigen zijn er een tweetal kijkdagen georganiseerd en wel op:

- woensdag 2 oktober 2019 van 16.00 uur tot 18.00 uur
- zaterdag 5 oktober 2019 van 11.00 uur tot 13.00 uur

Inschrijven is mogelijk tot en met donderdag 10 oktober 2019, 16.00 uur. Inschrijfformulier met voorwaarden zijn af te halen op ons kantoor of tijdens de kijkdagen.

Bijzonderheden:
- Vrijstaand huis met garage
- Vanaf 2015 merendeels gerenoveerd en gemoderniseerd
- Op steenworp afstand van het centrum en buitengebied gelegen
- Begane grond v.v. vloerisolatie en vloerverwarming
- V.v. dakisolatie en isolerende beglazing
- Een heerlijke, ruime woonkeuken met inbouwapparatuur, houtkachel en tuindeuren
- Zonnige tuin gelegen op het zuid westen
- Verkoop is bij inschrijving, aanvaarding kan op korte termijn
- Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist

Woonverhaal van de verkopers

\\\\\\\\\\\\\\\"Wat wij het meest zullen missen aan de Palthestraat 19 is de gezelligheid. De gezelligheid van het huis, van de tuin, maar ook zeker de gezelligheid van de straat en onze buren. Vanaf het begin voelden we ons hier welkom, het gevoel buren te hebben die voor elkaar klaar staan is iets heel moois. Het is wat dat betreft zo’n leuke straat, allemaal verschillende mensen, leuke feestjes, zoals de KerstboomPlaatsborrel en het Buurtfeestje, maar zonder verplichtingen, als je er niet bent is het ook goed.

Het huis zelf heeft ons jaren een heerlijk buitengevoel gegeven. Je bent zo op de Kuiperberg, maar voor een kopje koffie op het terras loop je ook zo even de stad in.

Dat buitengevoel werd versterkt door de tuin, dat is zo’n heerlijke plek, met uitzicht op de molen, de beek kabbelt vanachter de schutting, wat een heerlijk vakantiegevoel geeft op warme zomeravonden.

De ruimte in de tuin, en de ruimte van de garage en de bijkeuken en de oprit maken ook dat het huis gewoon heel ruimtelijk aanvoelt. Door de grote ramen overal, is het huis ook altijd heerlijk licht. En ’s avonds in het donker heb je uitzicht op de verlichte kerktorens, en het mooie historische pand aan de achterkant, die geven zo veel sfeer.

Op koudere dagen was het ook de gezelligheid van het huis die ons het meeste plezier gaf. Lekker bakken en koken in de keuken. ’s Avonds de kachel aan. Het is een heerlijk plekje.”

Plaatsinformatie - Ootmarsum

Verhouding man / vrouw

Huishoudens - aantal 1730

Gemmidelde gezinsgrote: 2,6

Leeftijdsopbouw

Bron: CBS
Enthousiast over deze woning?