Ootmarsum
Grotestraat 8
Prijs € 1.350 p/mnd
Conditie
bestaande bouw
Bouwjaar
Huurprijs
€ 1.350 p/mnd
Status
verhuurd
Ligging
Woonopp.
m2
​Kavel opp.
0 m2
Aantal kamers
0
Frank Morskieft
NVM Makelaar
Neem contact op
deel dit huis via

Download Brochure

In karakteristiek pand in hartje centrum van Ootmarsum op zeer goede locatie gelegen WINKELRUIMTE met opslagruimte, toilet en pantry.

Het object is uitstekend te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Parkgelegenheid is er voldoende in de directe omgeving. De plaatsen Oldenzaal en Denekamp liggen op ca. 10 min. rij afstand.

Indeling:
Entree, verkoopruimte met plavuizenvloer, systeemplafond en alarminstallatie, hal met opslagruimte, toilet, pantry en kelder.

Bestemming: volgens het huidige bestemmingsplan is deze locatie bestemd voor centrumdoeleinden met legio mogelijkheden zoals o.a. detailhandel, horeca cat. 1, dienstverlening en maatschappelijke doeleinden.

Het pand wordt in de huidige staat opgeleverd, wijzigingen zijn in overleg bespreekbaar.

• Verkoopruimte circa 85 m2
• Opslag circa 30 m2
• Pantry circa 8 m2
• Hal circa 10 m2

Bijzonderheden:
- In centrum Ootmarsum gelegen ruime representatieve winkelruimte
- Bij huur is een waarborgsom vereist
- Minimale huurtermijn 2 jaar
- Huurprijs is exclusief gas/water/elektra

Locatie
Deze winkelruimte is gelegen in hartje centrum Ootmarsum nabij het nieuwe museum van Ton Schulten.

De Grotestraat is een charmante straat en begint recht tegenover de entree van het museum van Ton Schulten en steekt rechtdoor over de wal naar De bistro Ossenvoort. De grotestraat kent ook enkele zijstraatjes waaronder de Schildstraat die u leidt naar het Marktplein, de dwarsstraat deze leidt u richting het kerkplein, de Ganzenmarkt een straatje met een hoog Anton Pieck gehalte, de Oostwal die de stad omsingeld en vroeger dienst deed als gracht rondom de Stad. De Grotestraat kent een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan ondernemers waaronder enkele leuke kleding boetiekjes, bijouterieën, een chocolaterie, een prachtige lingerie en brillenzaak, woonwinkels, galerieën, restaurants, een hotel, makelaarskantoren en gezellige bewoners.

De stad Ootmarsum is gesitueerd in het prachtige Twente en staat bekend als kunststad van het Oosten. De binnenstad biedt een afwisselend aanbod van leuke winkels, musea, kerken, historische, monumentale gebouwen, galerieën & diverse gezellige horeca gelegenheden. Zondag s ’middags zijn de winkels & galerieën geopend. In de directe omgeving vindt u winkelcentrum ‘De Meijerij’ met leuke winkels voor de dagelijkse voorzieningen.
Hieronder enkele evenementen die georganiseerd worden in de historische binnenstad van Ootmarsum: ‘ware publiekstrekkers’ zijn o.a.…
- KUNSTen op straat, www.kunstenopstraat.nl
- Siepelmarkten, eind juli, 1e 2 weken van augustus, www.siepelmarkten.nl
- Kunstmarkt Ootmarsum, www.kunstinootmarsum.nl
- FashionSunday , www.fashionsunday.nl
- Kerst & Kunst, www.kerstenkunst.nl

Plaatsinformatie - Ootmarsum

Verhouding man / vrouw

Huishoudens - aantal 1730

Gemmidelde gezinsgrote: 2,6

Leeftijdsopbouw

Bron: CBS
Enthousiast over dit object?