Ootmarsum
De Duus 9
koopsom € 329.000 v.o.n.
Conditie
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
koopsom
€ 329.000 v.o.n.
Status
Verkocht
Ligging
in woonwijk
Woonopp.
150 m2
​Kavel opp.
289 m2
Inhoud
612 m3
Aantal kamers
4
Aantal kamers
5
Woonstijl
Sfeervol wonen
Huis met mogelijkheden
Huis voor gezinnen
Energiezuinig
Nieuwbouw
Frank Morskieft
NVM Makelaar
Neem contact op
deel dit huis via

Download Brochure

De Duus 9, Ootmarsum

In opdracht van Wiggers Vastgoed bieden wij u de laatste twee, nog te bouwen, stijlvolle twee-onder-een-kap woningen aan in de Ootmarsumse woonwijk Brookhuis.

De woningen zijn onder architectuur ontworpen met veel mooie details. De woningen hebben een rijke en warme uitstraling van de dertiger jaren en prachtig gelegen met achtertuinen op het oosten of westen gesitueerd. U heeft als koper optimale keuzevrijheid door het Vari wonen-concept. U heeft inspraakmogelijkheden o.a. voor de plek van de keuken, woonkamer en/of badkamer, daarnaast zijn de woningen ook zeer energiezuinig en voorzien van zonnepanelen.

Indeling
Begane grond: ruime entree, toilet, trapopgang naar boven, een L-vormige woonkamer, een ruime woonkeuken (ca. 18m2) aan de achterzijde opslaande tuindeuren naar terras en een doorloop naar de geïsoleerde bijbouw die u geheel naar eigen wens kan indelen. Een eetkamer, berging, speel- en of hobbykamer en werkkamer. Wilt u baden en slapen op de begane grond dan kan dat ook. Vanuit deze bijbouw is er een loopdeur naar buiten.
1e verdieping: 3 ruime slaapkamers en badkamer met douche, hangcloset en wastafel. Een ligbad is ook mogelijk (optie), vaste trap naar …
2e verdieping: zolder/berging, alwaar u ook de mogelijkheid heeft voor extra kamer.

Bijzonderheden
- Onder architectuur ontworpen.
- De woningen zijn compleet afgewerkt.
- Mogelijkheid voor baden en slapen op de begane grond.
- Mogelijkheid voor een kantoor aan huis.
- Zeer kindvriendelijke woonbuurt.
- De ruime achtertuinen zijn gesitueerd op het westen
- Zeer energiezuinige woningen.

NIEUWBOUW
Nieuwbouw heeft enorm veel voordelen, onder andere de lage onderhoudskosten. Tevens zijn deze woningen optimaal geïsoleerd, dit levert een fikse besparing op in de maandelijkse energielasten. En u maakt natuurlijk uw nieuwe huis geheel naar eigen smaak, wie wil dat nu niet?

U bent van harte welkom op de bouwplaats om een kijkje te nemen.
Mocht u een optie wensen, bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u graag in gesprek gaan? Bel, mail of kom gerust een bezoek brengen aan ons kantoor.

Plaatsinformatie - Ootmarsum

Verhouding man / vrouw

Huishoudens - aantal 1730

Gemmidelde gezinsgrote: 2,6

Leeftijdsopbouw

Bron: CBS
Enthousiast over deze woning?