Ootmarsum
Almelosestraat 1a
koopsom € 235.000 v.o.n.
Conditie
nieuwbouw
Bouwjaar
2019
koopsom
€ 235.000 v.o.n.
Status
Verkocht
Ligging
aan drukke weg
in centrum
Woonopp.
110 m2
​Kavel opp.
171 m2
Inhoud
411 m3
Aantal kamers
1
Aantal kamers
3
Woonstijl
Huis met mogelijkheden
Gelijkvloers
Energiezuinig
Nieuwbouw
Frank Morskieft
NVM Makelaar
Neem contact op
deel dit huis via

Download Brochure

Op steenworp afstand van het altijd gezellige centrum worden op de hoek van de Oldenzaalse- en Almelosestraat DRIE LEVENSLOOPBESTENDIGE WONINGEN en een 2-ONDER-1-KAP WONING met tuin en berging gerealiseerd. De drie levensloopbestendige woningen hebben standaard een slaap- en badkamer op de begane grond. Het achter gelegen parkeerterrein wordt ontsloten via het Appellaantje. Elke woning krijgt twee parkeerplaatsen toegewezen en er zal één algemene parkeerplaats zijn. Het parkeerterrein is gezamenlijk eigendom van de eigenaren van de vijf woningen.

Van de vijf woningen is alleen de tussenwoning, Almelosestraat 1a, nog beschikbaar voor koop. De woning heeft een woonoppervlak van ca. 110 m2, een inhoud van ca. 411 m2 en een kaveloppervlak van 171 m2.

Omgeving
Landelijk wonen in een levendige cultuur
Een artistiek toeristenstadje in het oosten van ons land, dat tweehonderd jaar geleden gestopt is met het aanpassen aan de moderne tijd. Geen spoorlijn, geen waterweg, geen autobaan: het heeft er voor gezorgd dat veel tradities en oude gebruiken in Ootmarsum bewaard zijn gebleven. Dat wil niet zeggen dat Ootmarsum nu in de 21e eeuw op de achterstand staat. Het goede van deze tijd daalde over Ootmarsum neer en daar is men verstandig mee omgegaan. Voor bezoekers is het een rustpunt in een jachtige wereld geworden en voor de inwoners is het een genot te leven in een levendige cultuur. Want ook dat maakt Ootmarsum uniek: er is nog het ouderwetse ‘Noabergevoel’, dat maatschappelijke samenhang die er voor zorgt dat met elkaar zaken gerealiseerd worden die goed zijn voor de stad.

Voorzieningen in de directe omgeving:
- Supermarkten AH en Lidl
- Gezondheidscentrum/ apotheek
- Winkelcentrum de Meijerij
- Tandartsen
- Restaurants en cafés
- Oude stadcentrum
- Openluchtmuseum Los Hoes
- Bushaltes

Keuken, sanitair & tegels
De woning wordt standaard uitgerust met vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen, een complete keuken en afgebouwde badkamer. De keuken is voorzien van een diverse inbouwapparatuur. Vanzelfsprekend zijn vele frontkleuren en werkbladen mogelijk.

Persoonlijke wensen
Naast de basiswoning heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van opties. Zo kunt u bijvoorbeeld de slaapkamer beneden achterwege laten om een grote woonkeuken te realiseren. De badkamer beneden kan dan als bergruimte worden gebruikt. Indien u op een later moment alsnog beneden wilt slapen is het heel eenvoudig om alsnog de slaap- en badkamer te realiseren. Daar is immers al in het ontwerp rekening mee gehouden.

Zijn er persoonlijke wensen die u niet in de brochure bent tegengekomen of wilt u meer informatie?
Bel ons dan voor meer informatie.

Plaatsinformatie - Ootmarsum

Verhouding man / vrouw

Huishoudens - aantal 1730

Gemmidelde gezinsgrote: 2,6

Leeftijdsopbouw

Bron: CBS
Enthousiast over deze woning?